Τα μαντεία της αρχαίας Ελλάδας : εκεί όπου μιλούσαν οι Θεοί - Δραγώνα, Ελένη (Αρχέτυπο, 2009)
Από τους Δελφούς μέχρι τη Λιβύη και από τη Δωδώνη μέχρι το Ονειρομαντείο του Αμφιάραου, τα μαντεία υπήρξαν μια από τις βασικές δομές του αρχαίου ελληνιστικού κόσμου. Οι προφητείες και οι συμβουλές τους επηρέασαν τις μεγάλες πολιτικές αποφάσεις και τους σημαντικότερους σοφούς, τις πνευματικές πεποιθήσεις και τις σημαντικότερες πολεμικές επιχειρήσεις.