Χώρα ιχθυόεσσα - Αρχιμανδρίτου, Μαρία (Παρέμβαση, 2011)
Το βιβλίο «Χώρα ιχθυόεσσα» αποτελεί την ενδέκατη ποιητική συλλογή της Μαρίας Αρχιμανδρίτου η οποία αποτελείται από σαράντα ποιήματα κατανεμημένα σε έξι ενότητες τα οποία δεν ακολουθούν κοινούς κανόνες μέτρου ή δομής.