Ζεστό και κρύο - Chanut, Emmanuel (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων : Μικρή εγκυκλοπαίδεια γιούπι για μικρούς περίεργους, 2006)
Ανακαλύψεις δίχως τέλος... μέσα από βιβλιαράκια που βοηθούν τα παιδιά να παρατηρήσουν και να μάθουν όλα τα μυστικά του κόσμου που τα περιβάλει. Η πρώτη εγκυκλοπαίδεια για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Σχεδιασμένη με τρόπο που κεντρίζει την περιέργεια των μικρών παιδιών και ενθαρρύνει την ανακάλυψη της γνώσης: με πλούσια και λεπτομερή εικονογράφηση, σελίδες που ξεδιπλώνονται, περιεκτικά και κατανοητά κείμενα και πειράματα που μπορούν να υλοποιηθούν με ασφάλεια και με απλά υλικά.