Μια φορά ήταν η κολοτούμπα που μπέρδευε τα γέλια με τα κλάματα - Μαντουβάλου, Σοφία, 1949- (Καστανιώτη, 2009)
Οι συναισθηματικές περιπέτειες της Κολοτούμπας θα βοηθήσουν τα παιδιά να ανακαλύψουν και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και τους γονείς και παιδαγωγούς να επεξεργαστούν αυτά τα συναισθήματα.