Η δουλειά και το χρήμα - Labbe, Brigitte, 1960- (Μαθαίνω τις αξίες της ζωής με γεύση από φιλοσοφία, 2002)
Η σειρά Γεύση από φιλοσοφία, με βιβλία γραμμένα πολύ απλά, με παραδείγματα παρμένα από την καθημερινή ζωή, συχνά γεμάτα χιούμορ, βοηθάει τα παιδιά να βάλουν σε ενέργεια τη σκέψη και την κρίση τους και να βρουν απαντήσεις στα σοβαρά προβλήματα που τα απασχολούν. Το βιβλίο αυτό έχει ως θέμα τη δουλειά και το χρήμα.