Ο πόλεμος και η ειρήνη - Labbe, Brigitte, 1960- (Μαθαίνω τις αξίες της ζωής με γεύση από φιλοσοφία, 2002)
Ο τόμος αυτός αποβλέπει στην εξυπηρέτηση διδακτικών σκοπών και στην ικανοποίηση φοιτητικών αναγκών. Αλλά, και πέραν τούτων, δύναται να χρησιμοποιηθεί και από οποιονδήποτε άλλον ενδιαφερόμενον να γνωρίσει τους θησαυρούς της πατερικής σοφίας και με βάση αυτή και τον τρόπο αντιμετωπίσεως των ποικίλων πνευματικών, ηθικών κοινωνικών και άλλων θεμάτων.