Οταν ντύνομαι - Bordoy, Irene, 1940- (Όταν, 2001)
Τέσσερα βιβλία με πλούσια εικονογράφηση και απλό κείμενο που εξοικειώνουν τα παιδιά με καθημερινές καταστάσεις. Οι τελευταίες σελίδες κάθε βιβλίου είναι γραμμένες για τους γονείς και τους δασκάλους, ώστε να απαντούν στις ερωτήσεις των παιδιών.