Το μεγάλο βιβλίο με τα ζώα - Grundmann, Emmanuelle, 1973- (Καλειδοσκόπιο, 2008)
Ζουν στη θάλασσα ή στη στεριά; Έχουν κέρατα ή φτερά; Είναι μεγάλα ή μικρά; Τα 400 ζώα που θα γνωρίσεις στο "Μεγάλο βιβλίο με τα ζώα" απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις σου και σου αποκαλύπτουν τα μυστικά τους!