Το βιβλίο που θα σε κάνει να αγαπήσεις τα βιβλία : ακόμα κι αν δε σου αρέσει καθόλου να διαβάζεις - Boucher, Francoize, 1966- (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, 2013)
Ένα εκατομμύριο αληθινοί, αστείοι και θεότρελοι λόγοι για να καταβροχθίζεις τόνους βιβλίων σ' όλη σου τη ζωή δίχως να παίρνεις ούτε γραμμάριο.