Ο τρομερός εχθρός - Bucay, Jorge, 1949- (Opera, 2013)
Ποιος είναι ο εχθρός που τρομάζει τον πανίσχυρο βασιλιά; Γιατί όλοι στο παλάτι λένε πως υπάρχει μια δύναμη που ποτέ του δεν θ'αποκτήσει ; Και ποιος την κατέχει; Μια ιστορία αγάπης και μίσους,ταπεινοφροσύνης και ματαιοδοξίας,που εξηγεί πώς ο τρομερός εχθρός μας,μπορεί να γίνει ο καλύτερός μας φίλος.