Το αγρίμι - Almond, David, 1951- (Jemma Press, 2009)
Ο Μπλου Μπέικερ γράφει μια ιστορία. Όχι από εκείνες που 'χουν μάγισσες και νεράιδες, εκείνες που τελειώνουν μ' ένα «και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα» - γράφει μια κανονική ιστορία, από εκείνες που 'χουν αίματα και περιπέτειες, όπως είναι στ' αλήθεια η ζωή. Ναι, έτσι είναι η ζωή του Μπλου, γιατί από τότε που πέθανε ο πατέρας του, άρχισε να του πουλάει μαγκιά και να τον τρομο- κρατεί ο νταής της πόλης, ο Χόπερ. Όμως, όταν όσα γράφει ο Μπλου στην ιστορία του -μια ιστορία παράξενη και αλλόκοτη και μαγική και σκοτεινή- αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα, όταν το αγρίμι επισκέπτεται ένα βράδυ τον Χόπερ, ο Μπλου αρχίζει να αναρωτιέται τι τον συνδέει με το δημιούργημά του...