Το αντίθετο - MacRae, Tom, 1980- (Καστανιώτη, 2006)
Eκείνο το πρωί, όταν ξύπνησε ο Νέιτ, το Αντίθετο κρεμόταν απ' το ταβάνι και τον κοίταζε επίμονα. Kι από εκείνη τη στιγμή η μέρα του Nέιτ ήρθε τα πάνω κάτω με τον πιο απίθανο τρόπο...