Οι καλές και οι κακές μάγισσες - Παπαθεοδούλου, Αντώνης, 1977- (Παπαδόπουλος, 2013)
Οι κακές μάγισσες λένε: "Άμπρα κατάμπρα κι απόκρημνα βράχια, α γεμίσει ο κήπος σας καφέ βατράχια!" Κι οι καλές μάγισσες λένε: "Άμπρα κατάμπρα και παλιά τραγούδια, παντού να γεμίσει μικρά λουλούδια." Ένα βιβλίο γεμάτο μάγισσες, κρυστάλλινες γυάλες, μαγικά φίλτρα, ξόρκια και αστείες ρίμες, για να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά κάθε λογής "κακούς" ή απλώς για να σκάσουμε στα γέλια!