Πώς να πιάσεις ένα αστέρι - Jeffers, Oliver (Ίκαρος, 2013)
Το βιβλίο αυτό είναι το πρώτο παιδικό βιβλίο που εξέδωσε ο ταλαντούχος Oliver Jeffers το 2004 και έχει πάρει το βραβείο Merit- CBI Bisto Book of the Year. Το αγοράκι της ιστορίας κάθε βράδυ κοιτούσε τον ουρανό από το παράθυρό του κι ευχόταν να είχε ένα δικό του αστέρι. Ονειρευόταν πώς θα ήταν η ζωή μαζί του, τα παιχνίδια που θα έπαιζαν, τους περιπάτους που θα έκαναν Αποφάσισε, λοιπόν, ότι θα προσπαθούσε να πιάσει μόνος του ένα αστέρι, μόνο που έπρεπε πρώτα να καταστρώσει ένα σχέδιο. Μια μαγική ιστορία από τον αγαπημένο συγγραφέα και εικονογράφο Oliver Jeffers, που μιλάει για το πώς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα πιο τρελά μας όνειρα.