Ο μάστορας των λουλουδιών - Σπαντιδάκη, Ελευθερία (Αθ. Σταμούλης, 2013)
Ο 'Αρης αγαπά πολύ τα φυτά. Όταν το μάθημα τελειώνει την Παρασκευή, ταξιδεύει στο χωριό της γιαγιάς και του παππού. Εκεί τον περιμένουν τα εργαλεία του, σπόροι και μικρά φυτά για να φτιάξει τον μικρό του λαχανόκηπο. Η γιαγιά και ο παππούς θα τον βοηθήσει να φυτέψει αλλά και να μάθει να φροντίζει τα φυτά του μέχρι να μεγαλώσουν και να δώσουν πανέμορφα λουλούδια και νόστιμα λαχανικά. Μαζί με τον Μάστορα των Λουλουδιών οι μικροί αναγνώστες θα ταξιδέψουν και αυτοί στον πολύχρωμο κόσμο της κηπουρικής και θα βρουν πρωτότυπες ιδέες για δημιουργική απασχόληση στον κήπο ή και στην βεράντα.