Η πριγκίπισσα Έιμυ και η χρυσή άμαξα - French, Vivian (Τιάρα Κλαμπ στο ρουμπινένιο μέγαρο, 2009)
Η πριγκίπισσα Έιμυ έχει ενθουσιαστεί με το διαγωνισμό χορού για το τέλος της χρονιάς! Θα καταφέρει να μαζέψει αρκετούς πόντους τιάρα, για να πάρει τη ρουμπινένια εσάρπα της και να πάει στο Διαμαντένιο Παλάτι με την υπέροχη χρυσή άμαξα;