Η πριγκίπισσα Σοφία και η απίστευτη εκπλήξη - French, Vivian (Τιάρα Κλαμπ, 2006)
Η πριγκίπισσα Σοφία και οι φιλενάδες της στην Πριγκιπική Ακαδημία πρέπει να σχεδιάσουν και να φτιάξουν μια δικιά τους πανέμορφη τουαλέτα χορού. Αλλά η πριγκίπισσα Περφέκτα είναι αποφασισμένη να τους χαλάσει τα φορέματά τους και να καταστρέψει την απογευματινή έκπληξη...