Φίλοι για πάντα - Carle, Eric (Καλειδοσκόπιο, 2013)
"Μου λείπει" είπε. "Πρέπει να τη βρω όπου κι αν πήγε" Πήρε μια βαθιά ανάσα, μέτρησε ως το δέκα και... ...βούτηξε στο μεγάλο ποτάμι. Στο τελευταίο του βιβλίο, ο Eric Carle, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μιλάει για τις πρώτες δυνατές φιλίες που σφραγίζουν τη ζωή μας.