Η συμμορία των μικρών αγγέλων - Φασίλη-Γιαχνή, Γιάννα (Νεανική βιβλιοθήκη : Το πατάρι, 2005)
Η ζωή της Ελίζας αλλάζει ξαφνικά. Την ξεγνοιασιά και το παιχνίδι, τα πρώτα εφηβικά της όνειρα τα διαδέχονται η στέρηση και η μοναξιά, ώσπου με κίνητρο τη σωτηρία μιας συμμαθήτριάς της από τη φρίκη των ναρκωτικών, επιλέγει φίλους, γνωρίζει την αγάπη κι όλες οι δοκιμασίες μετατρέπονται σε δύναμη και γνώση.