Γέλιο του κουτιού : στην πόρτα σας με ένα τηλεφώνημα - Παπαθεοδούλου, Αντώνης, 1977- (Πετάει πετάει, 2007)
Τελικά είναι πολύ δύσκολο να κάνεις τους μεγάλους να γελάσουν. Πόσο μάλλον όταν ψάχνουν για δουλειά όπως ο μπαμπάς. Αυτά σκεπτόμουν όταν είδα την αγγελία: "Γέλιο του κουτιού. Στην πόρτα σας με ένα τηλεφώνημα".