Γεννημένες σταρ : δυο διαφορετικά κορίτσια, μια ξεχωριστή φιλία - Wilson, Jacqueline, 1945- (Μικρή πυξίδα, 2014)
Δυο νεαρά κορίτσια μεγαλώνουν στην Αγγλία, σε τελείως διαφορετικά περιβάλλοντα. Η μία ζει μέσα στα πλούτη και στις ανέσεις ως κόρη του διεθνούς φήμης τραγουδιστή Ντάνι Κίλμαν και η άλλη ζει με τη μητέρα της σε εργατικές κατοικίες, όπου η επιβίωση είναι ένας καθημερινός αγώνας και τα προς το ζην βγαίνουν δύσκολα. Ενώ φαινομενικά η ζωή της Σάνσετ, της κόρης του Ντάνι Κίλμαν, είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Όταν τα δυο κορίτσια συναντηθούν, θα αναπτυχθεί μεταξύ τους μια ισχυρή φιλία, η οποία θα τους δώσει τη δύναμη να αλλάξουν μια για πάντα το πεπρωμένο τους και τις ζωές των οικογενειών τους.