Παιχνίδια αυτοεκτίμησης για παιδιά - Plummer, Deborah M. (Οδηγοί δραστηριοτήτων για την προσχολική και τη σχολική ηλικία / Πατάκη, 2013)
Στον πρακτικό αυτό οδηγό, η συγγραφέας παρουσιάζει μια πληθώρα διασκεδαστικών και εύκολων στην εκμάθηση παιχνιδιών για παιδιά 5-11 ετών, που έχουν επιλεγεί με κριτήριο τη δυνατότητα τους να συμβάλουν στην αύξηση και στη διατήρηση της αυτοεκτίμησης στα παιδιά. Τα παιχνίδια αυτά μπορούν να αποτελέσουν μέρος στρατηγικών που ήδη χρησιμοποιούν οι νηπιαγωγοι και οι δάσκαλοι, οι εμψυχωτές 'η οι γονείς, συμβάλλοντας σε μια ενιαία προσέγγιση που στόχο έχει να βοηθήσει τα παιδιά να "χτίσουν", να διατηρήσουν και να ενισχύσουν μια υγιή αυτοεκτίμηση.