Τρελά, τρελά πατίνια - Stilton, Geronimo (Χαρούμενες ιστορίες, 2003)
"Η Πίνκυ, η βοηθός μου, μ' έγραψε χωρίς να με ρωτήσει να πάρω μέρος στον πιο τρελό αγώνα του κόσμου, με πυραυλοκίνητα πατίνια! Ήταν για μένα ένα μαρτυρικό, ένα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο, σας το ορκίζομαι στα μουστάκια του παππού μου!"