Εικόνες της Ελλάδας = Images of Greece - Boissonnas, Frederic, 1858-1946 (Ριζάρειον Ίδρυμα, 2001)
Στο βιβλίο αυτό ο αναγνώστης θα βρει αποτυπωμένες στιγμές που έγιναν αιωνιότητες χάρη στο πάθος, το ταλέντο και την ευαισθησία ενός οραματιστή. Ο Fred Boissoas στις φωτογραφίες του αναμετρήθηκε με το ελληνικό φως, με το ελληνικό κάλλος, την ελληνική μνήμη. Η έκδοση αυτή είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στον καλλιτέχνη που υπηρέτησε με το δικό του ανεπανάληπτο τρόπο την πατρίδα μας, προβάλλοντας στον κόσμο όλο τη διαφάνεια και τη μοναδικότητα που το φως την περιβάλλει.