Τα τρία απαίσια γουρουνάκια - Pichon, Liz (Παπαδόπουλος, 2014)
Τα τρία απαίσια γουρουνάκια είναι πολύ τεμπέλικα : τα δύο πρώτα κλέβουν άχυρο και κλαριά για να φτιάξουν τα σπίτια τους.Όσο για το τρίτο,πάει να μείνει στο κοτέτσι ! Μάταια ο λύκος προσπαθεί να τα βοηθήσει... Τι απαράδεκτα γουρουνάκια !