Ο βασιλιάς αταξίδευτος - Τρικκαλίτη, Νάνσυ (Καλειδοσκόπιο, 2013)
Η ζωή στο λαμπερό παλάτι του βασιλιά Αταξίδευτου έμοιαζε να κυλά ειρηνικά κι ευτυχισμένα. Τα σαλόνια του άστραφταν από πλούτο κι ομορφιά, οι βιβλιοθήκες του έγερναν απ' τα πολλά βιβλία, κι απ' τις κουζίνες του αναδύονταν μέρα και νύχτα γαργαλιστικές μυρωδιές. Ένας παραδεισένιος κήπος αγκάλιαζε ολοτρόγυρα το παλάτι, σαν να το έκρυβε από τα μάτια του κόσμου. Τι συμβαίνει όμως όταν ξαφνικά εξαφανίζεται η όμορφη βασίλισσα Ψάξε Δε Θα Με Βρεις κι ο βασιλιάς ακούει στον ύπνο του φωνές; Πως ένα κυνηγημένο ελαφάκι, ένα κρυστάλλινο πουλί κι ένα πηγάδι μπορούν να βάλουν σε περιπέτειες τον βασιλιά και ν' αλλάξουν τη ζωή του για πάντα; Μπορεί ένα δύσκολο ταξίδι να σε μάθει να ζεις και ν' αγαπάς; Ο βασιλιάς Αταξίδευτος έχει το μυστικό...