Μάρκετινγκ μάνατζμεντ : η ελληνική προσέγγιση : αρχές, στρατηγικές, εφαρμογές - Τζωρτζάκης, Κώστας (Rosili, 1996)
Το βιβλίο αυτό, δεν αποτελεί μια απλή προσθήκη στην ήδη υπάρχουσα σχετική βιβλιογραφία, αλλά είναι κατά τη γνώμη μας, μια θετική προσπάθεια, με σκοπό να προσδώσει Ελληνική υπόσταση στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ. Γι'αυτό όπως θα διαπιστώσει ο αναγνώστης, καθώς ξετυλίγεται το νήμα του θεωρητικού πλαισίου του Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ, αγκαλιάζει την ελληνική επιχείρηση από την αρχή μέχρι το τέλος του βιβλίου. Ετσι, το βιβλίο αυτό είναι ένας μοναδικός σύμβουλος για τον Ελληνα επιχειρηματία, αλλά και για όλα τα στελέχη των επιχειρήσεων και των οργανισμών για την επίλυση των καθημερινών επιχειρηματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Αποτελεί επίσης πολύτιμο οδηγό για τους φοιτητές στην προσπάθεια τους να κατανοήσουν την επιστημονική γνώση μέσα από ένα συνδυασμό θεωρίας και παραδειγμάτων. Οι ερωτήσεις και οι ασκήσεις (περιπτώσεις από ελληνικές επιχειρήσεις) που συνοδεύουν όλα τα κεφάλαια το κάνουν μοναδικό στο είδος του, αφού αποτελούν ερέθισμα για άσκηση κριτικής σκέψης.