Κρυφή ζωή - Morton, Kate, 1976- (Ωκεανίδα, 2013)
1961 Ένα καλοκαιριάτικο απόγευμα, σκαρφαλωμένη στο δεντρόσπιτό της, η Λώρελ ονειρεύεται το Λονδίνο και τη λάμψη του θεάτρου, όταν βλέπει να πλησιάζει το σπίτι τους ένας απρόσκλητος επισκέπτης και τη μητέρα της να τον σκοτώνει με το κουζινομάχαιρο. 2011. Η Λώρελ είναι πια διάσημη ηθοποιός, αλλά πάντα τη βαραίνει η οδυνηρή ανάμνηση εκείνου του φόνου. Γι' αυτό γυρίζει στο πατρικό της κι αρχίζει να ξετυλίγει το νήμα μιας κρυφής ιστορίας που ξεκίνησε όταν τα γερμανικά αεροπλάνα βομβάρδιζαν το Λονδίνο. Ποιά απειλή έκρυβε αυτός ο άγνωστος που ανάγκασε τη μητέρα της να γίνει φονιάς;