Παιχνίδια με τη φωτιά - Fyfield, Frances (Ωκεανίδα, 1996)
Ένα νυσταλέο χωριό του Έσσεξ μοιάζει να μην προσφέρεται για ένα έγκλημα πάθους. Όμως σχεδόν τίποτε άλλο δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει το γυμνό σώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε ένα ρηχό τάφο στο δάσος. Η εισαγγελέας Έλεν Γουέστ και ο επιθεωρητής Tζέφρυ Mπέηλυ, βιώνοντας τη δοκιμασία της προσωπικής τους σχέσης, ανακαλύπτουν στην καθωσπρέπει κοινωνία του Mπράνστον έναν κρυφό κόσμο φθόνου, ένοχων πόθων και φονικής μανίας - έναν κόσμο έτοιμο να τιναχτεί στον αέρα.