Welcome to the club - Gardener, Hilary (Σύγχρονη ξένη λογοτεχνία / Μίνωας, 2004)
Γιατί μια αστυνομικίνα συζητάει το μέγεθος του στήθους της με μια φαρμακοποιό; Και γιατί μια νοσοκόμα μοιράζεται τις εμπειρίες της σεξουαλικής της ζωής με ένα στέλεχος επιχειρήσεων και μια λογίστρια; Μα γιατί όλες ανήκουν στη λέσχη "Οι Χοντρούλες"! Η Χίλαρι, η Άντρια, η Σάρα, η Ανέτ και η Λίντζι γνωρίστηκαν σε μαθήματα ανώδυνου τοκετού κι αποφάσισαν να γράψουν όλα όσα τράβηξαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους και τους πρώτους μήνες της ζωής τους ως μαμάδων, όλα τα αστεία και τα σοβαρά πράγματα που τους συνέβησαν, ακόμα και τις αλλαγές στο κορμί τους... Welcome to the club! λοιπόν και μάθετε όλα όσα θέλατα να ρωτήσετε και δεν τολμούσατε! Τι συνέβη στη σεξουαλική τους ζωή; Ήταν το ίδιο μετά τη γέννα; Πότε ένιωσαν για πρώτη φορά "μαμάδες"; Ένα βιβλίο που μιλάει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη, που θα σας κάνει να διασκεδάζετε και να θυμηθείτε τη δική σας εγκυμοσύνη με ένα χαμόγελο νοσταλγίας.