Η βίβλος της αλήθειας. - Σακκέτος, Άγγελος Παν., 1950- (Λιακόπουλος, 2004)
Το μνημειώδες έργο της παράδοσης του δημοσιογραφικού και ιστορικού αρχείου του Αγγελου Σακκέτου στο πλατύ κοινό άρχισε. Μη χάσετε ούτε ένα τόμο, εμπλουτίζοντας τη βιβλιοθήκη αλλά και τις γνώσεις σας με στοιχεία και σχόλια άγνωστα μέχρι σήμερα.