Δεσποινίς ετών 29 και κάτι ψιλά : μυθιστόρημα - Ανδρονίκου-Βασιλάκη, Θεοφανία (Μοντέρνοι Καιροί, 2011)
Μια παρέα, τέσσερα γενέθλια, τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι. Λίγο πριν από τα τριάντα ανακαλύπτουν με τρόμο ότι τίποτε απ' ό,τι ονειρεύτηκαν στα δεκαπέντε τους δεν έγινε πραγματικότητα και αποφασίζουν να κάνουν τη δική τους -ξεχωριστή για τον καθένα- επανάσταση, μια ανάσα πριν από την οριστική τους είσοδο στον εφιαλτικό κόσμο... των ενηλίκων.