Τέλος δεν έχει η αγάπη - Γρηγοριάδου-Σουρέλη, Γαλάτεια, 1930-2016 (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και νέους : Συλλογή περιστέρια, 2002)
Το καλοκαίρι φτάνει. Μια σχολική χρονιά τελειώνει. Τα παιδιά θα χωρίσουν. «Τέλος» γράφει ο Φώτης στον πίνακα. Ο Σπύρος όμως συμπληρώνει: «Ζήσαμε μαζί μια χρονιά, αγαπηθήκαμε και τέλος η αγάπη δεν έχει». Ένα γλαφυρό μυθιστόρημα για παιδιά 10 ετών και πάνω.