Η αμαρτία της ευτυχίας - Κιούρα, Άση, 1972- (Ελληνικη λογοτεχνία / Έξη, 2013)
Έζησες τη ζωή που θα ήθελες να ζήσεις; Υπήρξες ποτέ ευτυχισμένη; Η Ισαβέλλα Καρρά θέλει να είναι ευτυχισμένη. Τίποτα και κανείς δεν μπαίνει πιο πάνω από το «εγώ» της. Δεν διστάζει λεπτό να κλέψει την ευτυχία και να θυσιάσει ακόμα και την οικογένειά της για να εκπληρώσει τις απόλυτες και αδιαπραγμάτευτες φιλοδοξίες της. Ο έρωτας, το πάθος, η αγάπη, το μίσος, οι σχέσεις, όλα μπορούν να ανατραπούν. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η ζωή είναι γενναιόδωρη, αλλά παράλληλα απαιτητική. Θέλει να εκτιμάς, να σέβεσαι, να μην ξεχνάς, γιατί μπορεί να σου αρπάξει ό,τι απλόχερα σου έχει χαρίσει... Είναι το ταξίδι της ίδιας της ΖΩΗΣ. Με λένε Ισαβέλλα Καρρά. Είμαι μόνη... Κοιτάζω στον καθρέφτη... δεν βλέπω τίποτα... απλά αρχίζω να θυμάμαι.