Υπέροχες γυναίκες : μυθιστόρημα - Τσουκαράκη, Έλση (Ελληνική λογοτεχνία / Ψυχογιός, 2011)
Εκείνος θεωρούσε τον εαυτό του μεγαλοφυΐα? προορισμός του να μπει στο πάνθεον των Μεγάλων της Ιστορίας. Θέλοντας να πραγματοποιήσει την παράλογη φιλοδοξία του, έπαιξε στα ζάρια τη μοίρα τεσσάρων γυναικών. Εκείνες, από τότε που πληροφορήθηκαν την αποτρόπαιη πράξη του, η οποία ανέτρεψε εφιαλτικά όλη την πορεία τους, δέθηκαν μεταξύ τους σαν κρίκοι μιας αδιάσπαστης αλυσίδας. Κατάφεραν να διαφυλάξουν στα μύχια της ψυχής τους το τρομερό μυστικό που τις ένωσε για πάντα και να ξεπεράσουν, σαν μια γροθιά, όλες τις δυσκολίες τις οποίες συναντούσαν με το πέρασμα του χρόνου - στον έρωτα, στη φιλία, στο μεγάλωμα των παιδιών τους. Μπόρεσαν, με τον τρόπο που έζησαν, να νικήσουν τις αντιξοότητες στη ζωή τους και να αναδειχτούν όλες τους επάξια υπέροχες γυναίκες!