Όταν η μαμά και ο μπαμπάς χωρίζουν - Ely, Lesley (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων : Έξυπνες λύσεις σε σύγχρονα προβλήματα, 2007)
Ένα βιβλίο, γραμμένα με ευχάριστο τρόπο, που απευθύνονται σε παιδιά και δίνουν λύσεις σε σύγχρονα προβλήματα. Περιλαμβάνει συμβουλές για γονείς.