Αντίχριστος : το βδέλυγμα της ανομίας - Περάκης, Α. (Λιακόπουλος, 2009)
Ζούμε σε μια περίοδο 'συνομωσιολογίας' κατά την οποία γύρω μας συμβαίνουν πολλά και διάφορα, εμφανή και αφανή, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν φθάνουν στο κοινό, διότι δεν γίνεται κανένας λόγος γι' αυτά. Απ' την άλλη, αυτά που φτάνουν στο κοινό, καλύπτονται απ' το χάος της πληροφορίας, η οποία, αντί να 'πληροφορήσει', μπερδεύει περισσότερο καθέναν που θα προσπαθήσει να βρει μια κάποια άκρη. Όμως η άκρη πρέπει να βρεθεί, ιδιαίτερα όταν έχουμε να κάνουμε μ' ένα θέμα όπως το '666', τον 'αντίχριστο' (που εγώ θα τον αναφέρω με μικρό 'α' κι όχι σαν αυτούς που του δίνουν αξία αναφέροντας τον με κεφαλαίο) και τη Νέα Εποχή.