Δαίμονες : παγίδες και τεχνάσματα - Κόρης, Γιώργος (Λιακόπουλος, 2009)
Εδώ και χιλιάδες χρόνια το σύστημα των δαιμόνων, των αγγέλων του σκότους, µας παρακολουθεί και µας μελετά. Σκοπός τους να µην επιτρέψουν να επιστρέψουμε στη φωτεινή παραδείσια πατρίδα. Δεν είναι έξυπνοι, αφού δεν έχουν τη χάρη του θεού. Είναι όμως έμπειροι, πονηροί, συστηματικοί, υπομονετικοί και εφιαλτικά και απόλυτα μοχθηροί. Έχουν όμως ένα πρόβλημα. Τώρα πια ξέρουμε ότι υπάρχουν. Ξέρουμε και τις μεθόδους τους. Τα υπόλοιπα μέσα στο βιβλίο.