Στη σκιά του πάθους - Νοταρά, Ιωάννα (Ελληνική πεζογραφία / Ωκεανός, 2013)
Ο Κωστής, ο ωραίος και πολλά υποσχόμενος οδοντίατρος, έχει βαφτίσει το ψέμα σε αλήθεια, το πάθος σε αγάπη, τον τζόγο σε μαγκιά, την κόλαση σε παράδεισο... Τολμηρός και ριψοκίνδυνος, δεν βλέπει τον κίνδυνο που παραμονεύει... Η σαγηνευτική Βάσια, το όνειρο κάθε άνδρα, ψάχνει την ευτυχία στο χρήμα, κυριευμένη από το πάθος της για τη μεγάλη ζωή και τη δημοσιότητα... Ένα τροχαίο ατύχημα θα ρίξει τη Μελίνα, την πλούσια κληρονόμο που πασχίζει να διώξει από πάνω της το βαρύ όνομα που κουβαλάει, στα πόδια του Κωστή. Στο μεταξύ, ο Τίμος, ο εξηντάχρονος μεγαλοκαναλάρχης πιστεύει ότι βρήκε στη Βάσια τον απόλυτο έρωτα στη δύση της ζωής του... Τέσσερεις διαφορετικοί άνθρωποι θα επιλέξουν να γίνουν ζευγάρια, οδηγώντας τη ζωή τους στην πιο επικίνδυνη περιπέτεια που μπορεί να ορίσει ο νους του ανθρώπου.