Ακόμη ένα Τσέρυ Μπράντυ : μυθιστόρημα - Γλυνού, Κατερίνα (Χατζηλάκος, 2013)
''Μια τυχαία συνάντηση ήταν αρκετή για να αλλάξει η έως τότε ανέμελη ζωή μου. Πολλά τα γεγονότα που διαδραματίζονται. Απώλειες, ηθικές και υλικές καταστροφές, εξαφανίσεις αγαπημένων προσώπων, δολοφονίες που συγκλονίζουν. Πολιτικά γεγονότα αφήνουν τα σημάδια τους σε διαδοχικές περιπέτειες που διαφοροποιούν το καθετί. Νιώθω σαν πεφταστέρι που χάνεται στο σύμπαν. Μια οντότητα δίχως όνομα και ταυτότητα. Η μοίρα έπαιζε τα παιχνίδια της. Αν και οι ανυπέρβλητες δυσκολίες προσπαθούν να με αφανίσουν, κατορθώνω να επιβιώνω. Οι μέρες μου τυραννικές και οι νύχτες μου αξημέρωτες. Χάραξα τη δική μου ρότα. Μεγάλες αποφάσεις απρόοπτες εξελίξεις. 'Αλλη μια μέρα που έφυγε... ’υριο τι θα ξημερώσει; Για απόψε... «Ακόμη ένα Τσέρυ Μπράντυ»