Η γυναίκα της όγδοης μέρας : μυστικός έρως, απόκρυφος βίος : μυθιστόρημα - Ανδρουλάκης, Μίμης, 1951- (Καστανιώτης, 2001)
Λατώ, με τον ιερό αμανίτη Απολλωνία, το όργιο του 888 Εξέγερση - «γαμώ, άρα υπάρχω» Τη νύχτα που η Ίσις θρηνεί Λεύκιος, η μοίρα μου Μαρκέλλα, ο θείος οργασμός O λευκός γάμος και οι 365 γυναίκες Με τους επισκόπους για την αρσενοκοιτία και την τέχνη της αγάπης Ιουλία: τα Eλευσίνια πηδήματα Α-Α-Α: Αλώα Αδελφότητα Αιδοίου Ιησούς: ιστορικό πρόσωπο ή αλεξανδρινή αλληγορία; Μόκα, η μιγάδα της Μασσαλίας O σατανικός πίνακας O παπαγάλος και το φονικό Κωνσταντίνου και Ελένης Μαριγιά, η Παναγιά η Τουρκάλα Η μυστική αλχημίστρια με το βιτριόλι On line αποκρυφισμός και ισλαμισμός