Η γιαγιά μου η μάγισσα - Τσιάλτα, Ελένη (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και νέους : Συλλογή σπουργιτάκια ;, 1997)
Δέκα τρυφερές ιστορίες για μια γιαγιά που μαθαίνει στα εγγόνια της "τη γλώσσα των πραγμάτων", για τη μοναξιά ενός αυτόματου τηλεφωνητή, για το μονοπάτι που ταξιδεύει. (Βραβείο του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου)