Επιστροφή στο Μπράιντσχεντ - Waugh, Evelyn, 1903-1966 (Κλασικά / Κάκτος, 1983)
Το βιβλίο αναφέρεται στην ιστορία της χαμένης γενιάς των μεγαλοαστών, που η ζωή τους διαταράχτηκε από του δύο μεγάλους πολέμους. Οι τομές που κάνει στα ηθικά κενά της "Κοινωνίας" είναι βαθιές όπως και όλα του τα έργα.