Microsoft visual basic 6.0 : η εργαλειοθήκη του προγραμματιστή - Craig, John Clark (Βιβλία υπολογιστών, Σειρά προγραμματισμού της Microsoft, 1998)
Περάστε στο εσωτερικό της Εργαλειοθήκης του προγραμματιστή για να: Ανακαλύψετε τις εκτεταμένες δυνατότητες της Visual Basic 6.0 Μάθετε πώς να αναπτύσσετε σε επαναχρησιμοποιήσιμα αντικείμενα και χειριστήρια να επεκτείνετε τη γλώσσα Γνωρίστε πρότυπες λύσεις σε πολλά συνήθη προγραμματιστικά προβλήματα.