Φίλα με όπως μου αρέσει - Κονταξοπούλου, Αγγελική Μ. (Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, 2008)
«Ως μάνα, τη γνώριζε καλύτερα από τον καθένα και ήξερε καλά ότι κάπου μέσα στο παιδί της υπήρχε μια ανεξάντλητη πηγή αγάπης και ευαισθησίας. Ήταν σίγουρη ότι κάποια μέρα θα το έβλεπε και η κόρη της αυτό και τότε θα σταματούσε να τιμωρεί τον εαυτό της για πράξεις άλλων. Έπειτα, όλα εδώ πληρώνονται, σε αυτή τη ζωή. Όμορφα ή άσχημα. Η Μελίνα από πολύ νωρίς είχε αρχίσει την εξόφλησή της και είχε αποδείξει ότι ήταν αξιόπιστη. Τώρα πια δεν της έμενε παρά να απολαύσει ό,τι δημιούργησε».