Κυνηγός γυναικών - Togawa, Masako (Δελφίνι, 1993)
Το μυθιστόρημα εκτυλίσσεται στην Ιαπωνία, το 1963. Ο αναγνώστης δε χρειάζεται να γνωρίζει για την Ιαπωνία τίποτα περισσότερο από το ότι ο τράχηλος θεωρείται σημείο ερωτικής διέγερσης όπως θεωρείται στη Δύση το χώρισμα του στήθους.