Κοιμήσου μαζί μου - Briscoe, Joanna (Ξένη λογοτεχνία / Μεταίχμιο, 2010)
Το παιδί του Ρίτσαρντ και της Λέλια συλλαμβάνεται κατά τη διάρκεια μιας αυθόρμητης και ελαφρώς χαοτικής συνεύρεσης, καθώς το ζευγάρι ετοιμάζεται για ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. Φτάνουν καθυστερημένοι, λαμπεροί και ενθουσιώδεις και ούτε που προσέχουν μια άχρωμη καλεσμένη. Τη Σιλβί. Καθώς το μωρό μεγαλώνει, τόσο η παρουσία της Σιλβί στις ζωές τους γίνεται όλο και πιο αισθητή - πανταχού παρούσα και απούσα ταυτόχρονα, άκακη μα και απειλητική. Ο Ρίτσαρντ πέφτει θύμα της διακριτικής γοητείας της, ενώ η Λέλια, παλεύοντας με την αμφιθυμία του Ρίτσαρντ απέναντι στο μωρό τους, συνειδητοποιεί ότι τη στοιχειώνουν οδυνηρές αναμνήσεις. Και η Σιλβί, αθέατη, κινεί τα νήματα της ζωής τους.... "Ένα καλογραμμένο και συναισθηματικά έντιμο μυθιστόρημα το οποίο τυχαίνει να είναι απ' αυτά που δεν τα αφήνεις απ' τα χέρια σου". (Τζόναθαν Κόου, Guardian) "Ιδανικό θερινό ανάγνωσμα... Δύσκολα θα το βγάλεις από τη σκέψη σου". (Observer) "Η Μπρίσκοου είναι μια γλαφυρή και παθιασμένη συγγραφέας. Δεν διστάζει να ασχοληθεί με ακανθώδη θέματα όπως η επιθυμία, η αγάπη και το μίσος, αποκαλύπτοντας δυσάρεστες όψεις της ανθρώπινης ψυχής χωρίς να παίξει το μάτι της". (Sunday Times) Το βιβλίο μεταφέρθηκε στην τηλεόραση με τη μορφή τηλεταινίας.