Η Ζιζή η λαγουδίνα έχει κόρη μπαλαρίνα : μουσικοκινητικό παραμύθι - Τσακίρη-Παπαθανασίου, Λητώ (Θετικές αξίες στον κόσμο του παιδιού : Ιστορίες που χαμογελούν, 2013)
Η ιστορία της κυρίας Ζιζής, του κυρίου Λέανδρου και της κόρης τους είναι ένα μεγάλο μάθημα για όλους μας. Μας δείχνει πως ο διάλογος είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά μας. Έτσι απλά, ας αφουγκραστούμε τη μοναδικότητά τους κι ας σεβαστούμε τις επιθυμίες τους. Το παραμύθι αυτό μας ταξιδεύει στον κόσμο των συναισθημάτων, με οδηγούς τη Μουσική & το Ρυθμό. Με μουσικά ακούσματα και ρυθμικές κινήσεις τα παιδιά εκδηλώνουν καλύτερα το συναισθηματικό τους κόσμο, επικοινωνούν, αναγνωρίζουν το σώμα τους και δημιουργούν.