Δίκαιο ανταγωνισμού : αθέμιτου και ελεύθερου - Κοτσίρης, Λάμπρος Ε., 1934- (Σάκκουλας, 2000)
Τέταρτη έκδοση η οποία περιλαμβάνει το ν. 2837/2000 για τη ρύθμιση θεμάτων ανταγωνισμού, με πληθώρα νομοθετικών επεμβάσεων και τον Κανονισμό (ΕΚ) 2790/1999 (έναρξη ισχύος 1/6/2000) για τις κάθετες συμφωνίες.