Ο Άλεξ και ο Ειρωνικός Τζέντλεμαν - Kress, Andrienne (Ελληνικά Γράμματα, 2008)
Ένα πνευματώδες μυθιστόρημα για εφήβους, γεμάτο ευφάνταστους χαρακτήρες, απρόσμενους ήρωες, ανατροπή, δράση, χιούμορ και μυστήριο. Κεντρικό πρόσωπο αυτής της τριλογίας είναι ένα περίεργο 10χρονο κορίτσι, η 'λεξ Μόρνινκσαϊντ, που συχνά την μπερδεύουν με αγόρι.